Asti Oleorezyny

Oleorezyny

Oleorezyny znajdujące się w ofercie ASTI są czystymi, naturalnymi i wolnymi od zanieczyszczeń ekstraktami przypraw. Wytwarzane są przez selektywną ekstrakcję rozpuszczalnikiem całych roślin lub ich części (liście, łodygi, jagody, bulwy, kłącza). Oleorezyna odzwierciedla cały profil smakowy i zapachowy rośliny z której została uzyskana. Przy ekstrakcji oleorezyn wykorzystywane są najwyższej jakości surowce roślinne (warzywa, zioła) odpowiednio dobrane przez specjalistów z Działu Jakości. Proponujemy szeroką gamę oleorezyn wykorzystywanych głównie w przemyśle spożywczym, które mogą występować w różnych formach:

• olorezyny płynne - wodnodyspergowalne,

• oleorezyny płynne - olejorozpuszczalne,

• oleorezyny stabilizowane między innymi na światło,

• oleorezyny w proszku - mikrokapsułkowane, suszone rozpyłowo,

• oleorezyny ekstrahowane metodą CO2.

Tworzymy także produkty na zamówienie dostosowane do potrzeb naszych klientów, zapewniając przy tym doradztwo technologiczne.

Nasze oleorezyny:

  •   Aksamitka
  •   Anyż
  •   Asafetyda (Zapaliczka cuchnąca)
  •   Bazylia
  •   Capsicum
  •   Cynamon chiński
  •   Cebula
  •   Chili, chili zielone
  •   Chrzan
  •   Curry
  •   Cynamon
  •   Czosnek
  •   Decalepis
  •   Drzewo sandałowe
  •   Estragon
  •   Gałka muszkatołowa
  •   Garam Masala
  •   Gorczyca
  •   Goździk
  •   Imbir
  •   Kakao
  •   Kardamon
  •   Kawa
  •   Kmin rzymski
  •   Kolendra
  •   Koper
  •   Koper włoski
  •   Massoia
  •   Kozieradka
  •   Kurkuma
  •   Kwiat muszkatu
  •   Lawenda
  •   Liść laurowy
  •   Majeranek
  •   Mięta
  •   Oregano
  •   Papryka
  •   Pieprz  czarny
  •   Pieprz biały
  •   Pieprz czarny odbarwiany
  •   Pieprz czerwony
  •   Pieprz zielony
  •   Rozmaryn
  •   Seler
  •   Sezam
  •   Szałwia
  •   Szpinak
  •   Tamarynd
  •   Tymianek
  •   Wanilia
  •   Ziele angielskie

PL

EN

RU

Copyright © ASTI Sp. z o.o. 2016

Projekt i wdrożenie bigsite.pl