Oleorezyny znajdujące się w ofercie ASTI są czystymi, naturalnymi i wolnymi od zanieczyszczeń ekstraktami przypraw. Wytwarzane są przez selektywną ekstrakcję rozpuszczalnikiem całych roślin lub ich części (liście, łodygi, jagody, bulwy, kłącza). Oleorezyna odzwierciedla cały profil smakowy i zapachowy rośliny z której została uzyskana. Przy ekstrakcji oleorezyn wykorzystywane są najwyższej jakości surowce roślinne (warzywa, zioła) odpowiednio dobrane przez specjalistów z Działu Jakości. Proponujemy szeroką gamę oleorezyn wykorzystywanych głównie w przemyśle spożywczym, które mogą występować w różnych formach:
• olorezyny płynne - wodnodyspergowalne,
• oleorezyny płynne - olejorozpuszczalne,
• oleorezyny stabilizowane między innymi na światło,
• oleorezyny w proszku - mikrokapsułkowane, suszone rozpyłowo,
• oleorezyny ekstrahowane metodą CO2.
Tworzymy także produkty na zamówienie dostosowane do potrzeb naszych klientów, zapewniając przy tym doradztwo technologiczne.
PL
EN
RU
Copyright © ASTI Sp. z o.o. 2016
Projekt i wdrożenie bigsite.pl